Нови разкрития за Кирьос от бившата му приятелка: Остави ме сама на улицата и ми изневери

от в 13:03 на 04.12.2021
Tennis.bg

Ник Кирьос и Киара Пасари бяха заедно в продължение на 18 месеца, преди да сложат край на взаимоотношенията си след бурен скандал в хотелската им стая в Аделаида през ноември. След като австралиецът се е завърнал в родината си след последния турнир, на който взе участие, а именно Лейвър Къп, той и вече бившата му приятелка са били настанени в отделни стаи в хотела, в който е трябвало да преминат задължителна карантина, когато полицията на Австралия е била уведомена за вербален спор между двамата.

Той се случва точно след като Пасари го обвинява в изневяра, споделяйки снимка в Инстаграм, на която Кирьос е в едно легло с голо момиче: "Това тук не съм аз... Надявам се, че това е ясно". Впоследствие Киара разкрива пред Daily Telegraph, че Ник е бил манипулативен и е търсил всевъзможни проблеми във връзката им, които да използва срещу нея, за да оправдае прекратяването на взаимоотношенията им. 

Пасари разказва и друга шокираща история: "Не мога да забравя момента, когато ме остави сама на улицата в Ню Йорк в 4 часа сутринта и взе портфейла и телефона ми. Отиде с кола на дискотека с една от бившите си. Бях тотално шокирана". 

Киара споделя още, че е получила негативни коментари около разгласяването на тази ситуация, които за нейна изненада не са дошли от социалните мрежи, а от нейни познати, които са я обвинили, че прави всичко това за внимание и последователи. "Защо ще искам да привлека внимание посредством история, която ме показва като слаба, след като продължавах да се връщам назад и да му прощавам".

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нови разкрития за Кирьос от бившата му приятелка: Остави ме сама на улицата и ми изневери Tennis.bg
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook