Новости в списъка на участниците на Sofia Open

от в 12:31 на 26.10.2020
Диана Андреева

Само 12 дни ни делят от старта на най-силното издание на Sofia Open до сега. Надпреварата се очертава да бъде с най-впечатляващата селекция изобщо в турнир от серията ATP 250 от почти четири години насам. 

Уго Юмбер ще вземе участие в тазгодишното издание на Sofia Open. Французинът, който вече е носител на две титли от ATP, ще се включи в основната схема на надпреварата, след отказването на Фабио Фонини, който бе принуден да се оттегли от турнира, поради положителна проба на тест за COVID-19.

От днес Юмбер е 32-ри в световната ранглиста, което е най-високото му класиране до сега. Младият тенисист се издигна в класацията след триумфа си на турнира в Антверпен вчера, където в заключителния мач се справи с Алекс де Минор.

А ето и какво казаха организаторите на турнила относно играчите, които са заявили участие в българската столица:

"Списъкът с участниците на Sofia Open 2020 не само е най-силният в историята на турнира. Това е най-впечатляващата селекция изобщо в турнир от категория 250 на АТП от близо четири години насам. Ясни са имената на 19 от звездните участници в основната схема на петото юбилейно издание на Sofia Open, което ще се проведе от 7 до 14 ноември в „Арена Армеец“. Диего Шварцман, Гаел Монфис, Денис Шаповалов, Роберто Баутиста Агут, Пабло Кареньо Буста, Карен Хачанов, Милош Раонич, Феликс Оже-Алиасим, Душан Лайович, Каспер Рууд, Борна Чорич, Тейлър Фриц, Алекс де Минор, Филип Краинович, Ян-Ленард Щруф, Николоз Басилашвили, Кей Нишикори, Кевин Андерсън и Юго Юмбер успяха да влязат в звездната компания, която ще спори за титлата в София."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новости в списъка на участниците на Sofia Open Диана Андреева
Теми:  
уго хъмбърт

Коментари





Следвайте ни в Facebook