Навратилова: Време е Федерер да се посвети изцяло на семейството си

от в 16:07 на 09.07.2021
Калоян Соколов

Роджър Федерер не съумя да осъществи целта си, а именно триумфално завръщане на Уимбълдън, след като отстъпи на Хуберт Хуркач в четвъртфиналите и така постави под сериозна въпросителна бъдещето си в спорта. Темата пък веднага бе засегната от 19-кратната шампионка от Шлема Мартина Навратилова, която сподели следното мнение:

"Нещата сега са по-сложни заради коронавируса, защото има допълнителни фактори, с които да се съобразяваш. Не ми се вярва Роджър да жертва семейството си, за да пътува по турнирите из целия свят на този етап от живота си. Пандемията коства на Федерер една прекалено ценна година без надпревари, а операциите допълнително усложниха нещата.

Той може да работи наистина здраво, но това няма да го направи по-млад и неговото тяло има определени лимити. Ситуацията е наистина сложна за него и слабостите му стават все по-видни, като лошите дни на корта са далеч по-тежки, сравнявайки ги с тези от преди няколко години. Може би вече е дошло времето, в което той да се посвети изцяло на семейството си" - завърши легендата на женския тенис.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Навратилова: Време е Федерер да се посвети изцяло на семейството си Калоян Соколов
Теми:  
интервюта | любопитно | мартина навратилова | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook