Обиди и обвинения в липса на интелект: Враждата между Кирьос и Хачанов от 2020 г.

от в 15:22 на 06.09.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос и Карен Хачанов ще се изправят един срещу друг във втория двубой във вечерната сесия на "Артър Аш", като победителят измежду тях ще направи своя дебют в полуфиналната фаза на US Open. Напрежението в сблъсъка ще бъде още по-голямо, тъй като между двамата прехвърчаха сериозни искри в миналото и без съмнение всеки от тях ще бъде пределно мотивиран да постигне крайния успех. 

През септември 2020 година двамата влязоха във вербален спор в Twitter, където отправиха сериозни обиди един към друг. Всичко започна, когато Матс Виландер отправи критики по адрес на Анди Мъри, недоволствайки от факта, че трикратният шампион от Шлема получава "уайлдкард" за множество турнири, като по този начин млади тенисисти биват ощетявани. 

Вследствие на тези обвинения Кирьос реши да защити своя добър приятел от нападките на шведа, казвайки на Виландер как трябва да млъкне, защото никой не се интересува от мнението му. Последва коментар от страна на Хачанов, който опита да озапти австралиеца, но именно това постави началото на спора помежду им, в който не липсваха обиди и от двете страни.

Хачанов: Ник, хайде, човече... Това е прекалено. Покажи малко уважение.

Кирьос: Не, добре съм. Мъри и аз изпитваме уважение един към друг, а ако някой започне да говори против един от приятелите ми, аз няма да гледам отстрани. Казваш ме, че трябва да уважавам Матс? За какво? Защото прехвърля топката над мрежата ли? Това не може да спечели уважението ми.

Хачанов: Решението е твое. Наистина смятам, че си добър човек и нямам никакъв проблем с теб. Но след като стоиш вкъщи и пишеш коментари за играчи, вече се замислям кой има истински проблем.

Кирьос: Значи мислиш, че това, което тенисистите направиха по време на пандемията, е умно? С удоволствие бих провел интелектуален разговор с теб, но не съм сигурен, че ще се простира отвъд това колко силно можеш да удряш топката. Просто искам да държа хората отговорни за действията им.

Хачанов: Следващия път, преди да говориш за моя интелект, прочети няколко книги, вместо по цял ден да играеш видео игри.

Кирьос: Същевременно помагам на гладните, допринасям за това да се отворят съоръжения за деца, където да могат да спортуват. Страхотен начин да направиш проучването си, ти си пълен идиот.

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Обиди и обвинения в липса на интелект: Враждата между Кирьос и Хачанов от 2020 г. Мирела Николова
Теми:  
atp | карен хачанов | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook