Обнадеждаващи сигнали: Григор в отлична форма по време на тренировката си с Циципас (видео)

от в 07:40 на 24.03.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров и Стефанос Циципас няма да останат с особено добри спомени от участието си на Мастърса в Индиън Уелс, след като и двамата имаха проблеми с травми, което доведе до отпадането им още на старта. Изглежда обаче, че физическите проблеми на Димитров и Циципас не са толкова сериозни, защото те впоследствие се отправиха веднага към Маями, за да вземат участие на втория турнир от сериите "Мастърс" за сезона. 

Най-добрият български тенисист и световният номер три проведоха съвместна тренировка през вчерашния ден, като и от двете страни на мрежата липсваха всякакви признаци за евентуално кондиционно неразположение. Заниманието протече на възможно най-високи обороти и от заснетото видео можем да видим, че Григор се опитва да поема инициативата в разиграванията със своя форхенд и неколкократно оставя Циципас без никакви шансове, а също така се стреми и да атакува мрежата, където с лекота завършва една от заснетите точки.

Родният ни представител показва и характерното си прекрасно покритие на корта и отразява редица наглед почти невъзможни за достигане удари от ракетата на Циципас, а макар гъркът да печели въпросната размяна, то определено знаците са обнадеждаващи за нашия сънародник, който на пръв поглед изглежда в оптимална форма.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обнадеждаващи сигнали: Григор в отлична форма по време на тренировката си с Циципас (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | маями | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook