Обнадеждаващо: Федерер с готовност да се завърне на корта още на Аустрелиън Оупън!

от в 11:29 на 06.11.2021
Калоян Соколов

Роджър Федерер към момента се възстановява от поредната си претърпяна интервенция в областта на лявото коляно, но няма никакво намерение да окачва ракетата и се готви с пълни сили за новия тенис сезон. Все пак съмненията за участието на Маестрото в Австралия са повече от сериозни, имайки предвид двуседмичния период на карантина, през който швейцарецът би бил длъжен да премине, ако реши да пътува и фактът, че тялото му едва ли ще бъде готово толкова скоро, за да издържи на евентуалните петсетови битки в Мелбърн.

Легендарният тенис треньор Дарън Кейхил обаче открехна завесата по въпроса, споделяйки много интересна информация пред SportsdayRadio, а ето какво точно разкри той:

"Знам, че Федерер в момента тренира и върши много работа на корта, така че съм убеден в неговото участие на Аустрелиън Оупън. Забележително е какво продължава да прави на 40-годишна възраст и със сигурност ще преследва 21-ва титла от Големия шлем.

Надал също работи здраво по своето завръщане и е пределно мотивиран да бъде част от борбата за големите титли още от самото началото на новата кампания. Очаква ни едно наистина много успешно събитие, което ще бъде истинско удоволствие за състезатели и фенове" - завърши доскорошният наставник на Симона Халеп.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Обнадеждаващо: Федерер с готовност да се завърне на корта още на Аустрелиън Оупън! Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | дарън кейхил | интервюта | любопитно | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook