Обрат: Новак Джокович няма да участва на Мастърса в Индиън Уелс!

от в 21:48 на 29.09.2021
Мирела Николова

Тазгодишното Открито първенство на САЩ не завърши по желания начин за Новак Джокович, който не успя да сбъдне мечтата си да постигне "Календарен Голям шлем", след като се препъна на последното си предизвикателство, а именно Даниил Медведев. Въпреки неприятното стечение на обстоятелствата за сърбина надали някой би могъл да оспори, че сезон 2021 бе изключителен за Ноле, тъй като той наложи пълна доминация в Тура през по-голямата част от годината, което си проличава и от факта, че той вдигна три от четирите "мейджър" трофея, а впоследствие достигна и до финала на US Open.

Несъмнено това преследване на историята изстиска световния №1 както физически, така и ментално, поради което на последната си пресконференция в Ню Йорк той сподели, че все още не е решил окончателно дали ще се завърне на корта през тази година, или ще предпочете да преустанови сезона си с цел да има достатъчно време да се възстанови преди началото на 2022-ра. 

Преди няколко дни в официалния сайт на турнира бе обявено, че Джокович ще се включи в надпреварата, но днес самият той потвърди в социалните си мрежи, че ще пропусне тазгодишното издание на Мастърса в Индиън Уелс:

"Съжалявам, че няма да мога да се видя феновете си в Индиън Уелс и да играя в пустинята - моето любимо място за посещение. Надявам се да се видим през следващата година!", написа Ноле.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обрат: Новак Джокович няма да участва на Мастърса в Индиън Уелс! Мирела Николова
Теми:  
atp | индиън уелс | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook