Обратно на голямата сцена: Нишикори получи "уайлд кард" за Мастърс турнира в Маями

от в 14:20 на 01.03.2024
Мартин Вичев

Кей Нишикори ще направи своето дългоочаквано завръщане на предстоящия Мастърс турнир в Маями. Това научихме, след като организаторите на турнира обявиха играчите, които са получили "дива карта" за надпреварата. Тазгодишното издание на турнира започва на 20 март и ще продължи до 31 март.

За последно, японецът участва на турнира в американския град през 2021-ва година, когато отстъпи на Стефанос Циципас в трети кръг. През 2016-та година, бившият номер 4 в света записа и най-доброто си представяне в надпреварата, като достигна до финала, елиминирайки играчи от ранга на Ник Кирьос, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, но загуби битката за трофея от Новак Джокович.

През последните години, Нишикори имаше лошата съдба да бъде сполетян от контузии, но все пак през миналата година, той се завърна по прекрасен начин, като спечели Чалънджър турнира в Палмас Дел Мар. Впоследствие, той достигна до четвъртфинал на турнира от категорията АТП 250 в Атланта, където загуби от бъдещия шампион Тейлър Фриц. За огромно съжаление, той отново трябваше да се справя с физически проблеми, като последната му поява на голямата сцена е именно въпросния четвъртфинал в американския град. Сега предстои да разберем в каква форма ще бъде бившия финалист на Откритото първенство на САЩ.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обратно на голямата сцена: Нишикори получи "уайлд кард" за Мастърс турнира в Маями Мартин Вичев
Теми:  
кей нишикори | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook