Обратно у дома: Григор Димитров се завърна в Хасково за рождения ден на майка си Мария (снимки)

от в 12:56 на 30.01.2024
Мартин Петков

Григор Димитров се завърна обратно в България и по-точно в родния си град Хасково. Поводът за решението на първата ни ракета пък е повече от трогателен, след като на днешния 30-и януари най-важната жена в живота му, както неведнъж е казвал - неговата майка Мария, празнува рожден ден и шампионът от Бризбейн е избрал лично да поздрави майка си за празника. Най-добрият ни тенисист също така публикува серия от снимки в социалните мрежи, които използва, за да напише: "Честит рожден ден, мамо!", прилагайки и сърце към посланието си.

Освен всичко, то Гришо изненада своята майка, като посети родното си училище - Езиковата гимназия в Хасково, където Мария Димитрова е преподавател по физическо възпитание и спорт, а появата на световния номер 13 донесе огромна радост и за всички деца, които получиха възможност да се снимат със Спортист номер 2 на България за 2023-та година. Трикратният полуфиналист в Големия шлем също така публикува и кратко видео от физкултурния салон в училището, като написа, че именно там е израснал, преди впоследствие да си качи снимка и от класната стая, белязала детските му години.

За Григор към момента предстои още седмица почивка, докато е в очакване на участието си на АТР 500 надпреварата в Ротердам, която стартира на 10 февруари.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Обратно у дома: Григор Димитров се завърна в Хасково за рождения ден на майка си Мария (снимки) Мартин Петков
Теми:  
бгтенис | българия | григор димитров | любопитно | мария димитрова | рожден ден | тенис снимки

Коментари





Следвайте ни в Facebook