Обстоятелствата са ясни: "Атаката" срещу Джокович е била инцидент по непредпазливост (видео)

от в 00:02 на 11.05.2024
Калоян Соколов

Организаторите на Мастърса в Рим са категорични, че случилото се с Новак Джокович е иницидент. Припомняме ви, че сърбинът беше ударен преди броени минути с алуминиева бутилка по главата, докато раздаваше автографи и се строполи на земята, но вече стана ясно, че всичко със световния номер едно е наред и той е потеглил към хотела, след като са се погрижили достатъчно добре за него в медицинския център на надпреварата.

Остана обаче да се разбере кой и защо е ръзкървавил главата на 6-кратния шампион в турнира? Това вече не е тайна, тъй като организаторите прикачиха видео, от което можем да видим, че бутилката изпада от незатворената раница на мъж в публиката. Въпросният фен по никакъв начин не разбира какво се случва и инцидентът е станал единствено поради неговата разсеяност, така че тук не говорим за злонамерени действия или търсене на внимание по излишен начин.

Самият Джокович в момента вероятно се възстановява от случилото се и най-рано утре ще чуем неговата гледна точка за ситуацията, а ние можем само да си пожелаем всичко с него да е действително наред и повече да не се стига до подобни събития на и около тенис корта.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Обстоятелствата са ясни: "Атаката" срещу Джокович е била инцидент по непредпазливост (видео) Калоян Соколов
Теми:  
любопитно | новак джокович | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook