Гледайте на живо: Григор Димитров открива участието си в ИУ срещу световния №75

от в 23:15 на 10.03.2023
Мартин Петков

Григор Димитров имаше победоносен старт при тазгодишното си участие на Мастърса в Индиън Уелс, след като обедини сили с Хуберт Хуркач за надпреварата на двойки в пустинния град и през вчерашния ден бившите полуфиналисти от Шлема се наложиха безапелационно над трикратните носители на "мейджър" отличия и втори поставени в схемата - Джо Солсбъри и Раджийв Рам. Днес обаче настъпва истински важният момент за първата ни ракета на турнира в Калифорния, като той ще трябва да излезе на корта за откриващия си мач на сингъл в състезанието, а негов съперник ще бъде наглед непретенциозният Джейсън Кублер.

Българинът при последните си две участия в Индиън Уелс достигна финалната четворка през 2021-ва, където беше спрян от бъдещия шампион Камерън Нори, преди впоследствие в хода на миналогодишното издание на надпреварата да отпадне на четвъртфиналите от Андрей Рубльов. Израстъкът в представянето на Димитров от старта на новия сезон е лесно забележим, свидетелство за което е фактът, че три от общо четирите му поражения дойдоха срещу вездесъщите Новак Джокович, Даниил Медведев и Стефанос Циципас, като общата картина от играта му през 2023-та е наистина впечатляваща.

Днешният двубой от втория кръг на Мастърса в "Златния щат" се явява дебютен двубой в съперничеството между бившия номер три и австралиеца, чиято кариера се развива положително в последните месеци, след като той се превърна в герой за родината си по време на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където завоюва титлата в карето. Погледнем ли моментното състояние на двамата тенисисти, то е лесно да стигнем до заключението, че представянето на хасковлията в хода на мача ще е определящо за крайния изход на съревнованието му срещу световния номер 75. Сблъсъкът е втори поставен в програмата на корт "Stadium 4" и се очаква да започне всеки момент, а ако вие искате да наблюдавате на живо откриващата среща на Григор Димитров в Индиън Уелс, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров открива участието си в ИУ срещу световния №75 Мартин Петков
Теми:  
atp | григор димитров | джейсън кублер | индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook