Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Алехандро Табило в първия ден на Лейвър Къп

от в 13:13 на 20.09.2024
Елеонора Александрова

Днес започва една от най-големите отборни тенис надпревари, а именно Laver Cup. В предстоящите 3 дни най-добрите тенисисти от Стария континент,  представящи отбор "Европа" ще премерят сили с най-големите звезди от останалата част на света, в лицето на отбор "Свят".

Най-добрият ни тенисист, Григор Димитров, също ще участва на Лейвър Къп, който ще се проведе с Берлин, редом до Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Александър Зверев, Каспър Рууд и Стефанос Циципас. Първият опонент на сънародника ни ще е настоящата първа ракета на Чили, Алехандро Табило. Световният номер 22 е дебютант в турнира, а макар и тази година да бе направил своя голям пробив в Тура, дебютирайки в топ 30, то резултатите му в последния месец и половина са повече от незадоволителна, тъй като се намира в серия от шест поредни мача без победа.

Досега Димитров и Табило са се срещали само веднъж, като това се случи във втория кръг в Маями, където сънародникът ни победи в трисетова драма, в която южноамериканецът бе на две точки от победата.

Срещата ще започне не преди 20:00 часа българско време, а вие ще имате възможността да проследите двубоя в реално време чрез предоставените от нас линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Алехандро Табило в първия ден на Лейвър Къп Елеонора Александрова
Теми:  
алехандро табило | григор димитров | лейвър къп

Коментари





Следвайте ни в Facebook