Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Роберто Карбайес Баена

от в 17:36 на 24.05.2023
Мирела Николова

Григор Димитров така и не успя да постигне две последователни победи в хода на настоящия клей сезон, което го подтикна да приеме "уайлд кард" за АТР 250 надпреварата в Женева, провеждаща се през настоящата седмица и предшестваща Откритото първенство на Франция. Най-добрият ни тенисист успя да влезе в схемата като чегвърти поставен и предстои да открие участието си срещу световния номер 58 Роберто Карбайес Баена.

Испанецът се намира в най-добрата си форма, като в началото на сезона на червено завоюва трофея на турнира в Маракеш и достигна върховата си 56-а позиция в световната ранглиста.
До този момент Димитров и Карбайес Баена имат само един изигран двубой помежду си, който датира от третия кръг на Ролан Гарос 2020, когато испанецът се отказа на старта на третата част, а нашият сънародник бе спечелил убедително първите два сета.

Предстоящият сблъсък между двамата е поставен под номер три в програмата на централния корт в Женева и се очаква да стартира не преди 15:30 часа българско време, а вие ще имате възможност да го наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Роберто Карбайес Баена Мирела Николова
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook