Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Уго Юмбер в спор за място на 1/2-финалите във Вашингтон

от в 18:49 на 04.08.2023
Мирела Николова

Григор Димитров продължава да се представя отлично от началото на АТР 500 турнира във Вашингтон и след като постигна убедителни победи в откриващите два кръга на надпреварата, днес българинът ще излезе на корта за своя първи 1/4-финал в американската столица от 2013 година насам. В битката за класиране на полуфиналите нашият сънародник предстои да се изправи срещу световния №36 Уго Юмбер, когото е побеждавал във всяка от досегашните им две срещи.

Французинът може да се похвали с 3 АТР титли в професионалната си кариера до момента, както и върхово класиране под №25 в световната ранглиста. От началото на сезона Юмбер се представя далеч под най-високото си ниво, но през последните седмици показва значителен възход, като игра на два поредни 1/2-финала - в Атланта и Нюпорт.

Днешният двубой между Димитров и Юмбер е поставен под №4 в програмата на третия по големина корт във Вашингтон - Grandstand, и ще стартира веднага след края на срещата между Даниел Еванс и Александър Шевченко. Това означава, че ще можем да очакваме родният ни представител да излезе на корта не преди 00:00 часа българско време, а вие ще имате възможността да наблюдавате мача пряко на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Уго Юмбер в спор за място на 1/2-финалите във Вашингтон Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook