Гледайте на живо: Изабелла Шиникова открива българското участие на United Cup

от в 04:39 на 29.12.2022
Мирела Николова

Новият сезон е вече тук и още в първия ден от него предстои да видим в игра нашите сънародници. България е сред 18-те държави, получили възможност да вземат участие в отборната надпревара United Cup, което е факт благодарение на класирането на Григор Димитров в световната ранглиста. Той също така ще бъде играещ капитан за страната ни, а освен него в състава на тима влизат още Виктория Томова, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Адриан Андреев, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова.

Родните ни представители ще открият участието си днес с двубой срещу Гърция, като първа на корта предстои да видим Изабелла Шиникова, която ще влезе в ролята на втора ракета на България. Тя ще се изправи срещу Деспина Папамихаил, чието върхово класиране в кариерата е №143, но в момента се намира с 15 места по-ниско от него, заемайки 158-ото място в света. Двете се изправиха една срещу друга само преди два месеца на ITF турнира в Монастир, когато гъркинята надделя в оспорвана битка, завършила с тайбрек в третия сет.

Днес обаче нашето момиче има отличен шанс да вземе реванш от Папамихаил, а ако имате желание да проследите на живо развитието на срещата с очаквано начало 06:00 часа, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Изабелла Шиникова открива българското участие на United Cup Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | изабелла шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook