Очаквайте на живо: Карлос Алкарас и Яник Синер определят шампиона в Рияд

от в 01:30 на 19.10.2024
Елеонора Александрова

Предстоящият ден несъмнено ще се превърне в истински тенис празник за почитателите на играта. Безспорен гвоздей на програмата е срещата за третото място в Саудитска Араббия между Новак Джокович и Рафаел Надал, които ще премерят сили за един последен път.

Впоследствие пък ни предстои поредно шоу между двете нови големи звезди на тениса, а именно Яник Синер и Карлос Алкарас, които ще се изправят в двубой на стойност 6 милиона щатски долара, определяйки шампион на надпреварата "Six Kings Slam", която се провежда в Рияд.

Съперничеството между световния номер едно и Карлитос е несъмнено новата модерна тенис класика, като  досега двамата са се срещали 10 пъти помежду си, а испанецът е този, който води с 6:4 победи, печелейки последните си 3 битки с южнитиролеца.

Дали Синер ще успее да вземе реванш за пораженията си срещу Алкарас, или пък испанецът отново ще се окаже същински тенис немезис за световния номер едно, предстои да разберем, не преди 21:00 часа българско време, а вие ще имате възможността да проследите двубоя в реално време чрез предоставените от нас линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Очаквайте на живо: Карлос Алкарас и Яник Синер определят шампиона в Рияд Елеонора Александрова
Теми:  
six kings slam | карлос алкарас | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook