Очертава се труден турнир за фаворитите във Вашингтон (жребий)

от в 19:40 на 27.07.2019
В
През следващата седмица започва турнирът от серията ,,АТР 500” във Вашингтон, като в американската столица ще можем да се насладим на редица тенисисти на изключително ниво. Макар че миналогодишният шампион - Александър Зверев, няма да бъде тук, за да защитава титлата си, вместо него ще можем да гледаме други представители на следващото поколение в лицето на Стефанос Циципас, Карен Хачанов, Даниил Медведев и Феликс Оже-Алиасим. А ето какво отреди жребият: 

Първа 1/4-тина: 

Топ поставеният в схемата - Стефанос Циципас, се намира тук, като задачата на младия грък не изглежда особено лесна. В неговата четвъртина се намират Ян-Ленард Щруф, както и изключително опасният в САЩ - Джон Иснър. Джак Сок и Беноа Пер също попадат в тази част на схемата.

Втора 1/4-тина: 

В нея лидер е четвъртият поставен - Кевин Андерсън, който вероятно ще трябва да премине през Пиер-Юг Ербер и Давид Гофен, за да се класира за крайните кръгове на надпреварата. Тук също е и Ник Кирьос, както и стабилният Жил Симон.

Трета 1/4-тина: 

Водачът в нея е третият Даниил Медведев, който може да се изправи срещу винаги опасния Иво Карлович във втори кръг. За Медведев ще става все по-трудно, тъй като руснакът ще се наложи да се изправи и срещу Франсис Тиафо, както и вероятно срещу един измежду Феликс Оже-Алиасим и Марин Чилич в осминафинален сблъсък.

Четвърта 1/4-тина: 

Карен Хачанов е най-високопоставеният тенисист в нея, като във втори кръг Хачанов най-вероятно ще срещне Жо-Вилфред Цонга в потенциално крайно интригуващ сблъсък. Карен може би ще трябва да премине и през съпротивите на Кайл Едмънд и Алекс де Минор или Милош Раонич, за да бъде сред последните осмина във Вашингтон.

А ето и пълната схема на турнира в американската столица: 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички мачове на Australian Open

Оцени тази статия:
Очертава се труден турнир за фаворитите във Вашингтон (жребий) В

Коментари

Следвайте ни в Facebook