Официално: Тийм и Младенович вече не са заедно

от в 20:30 на 19.11.2019
В


След спекулациите в последните няколко дни около това дали Доминик Тийм и Кристина  Младенович са се разделили, вече официално може да се признае. Това стана ясно след като самият Тийм е признал за раздялата между двамата в интервю пред родни медии.

В последните дни за това освен бащата на автриецът, който загадна че двамата нямат време вече да се виждат толкова, въпреки че играят на сходни турнири, липсата на Кики от ложата на Доминаторът бе силен знак за разпадането на двамата.

„Те нямат много време да бъдат заедно, дори когато са на едни и същи турнири през седмицата. Тя (Младенович) свърши страхотна работа при победата на Франция за „Фед къп“. В момента празнува титлата. Много се радвам за нея“, каза Волфганг.

Тийм и Младенович официализираха връзката си по време на миналогодишния „Ролан Гарос“, когато Кики все по-често заемаше място в ложата на Доми и викаше за него по време на двубоите му, докато сега на финалите в Лондон, където той стигна до един от най-големите си финали, тя не беше там.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Официално: Тийм и Младенович вече не са заедно В

Коментари





Следвайте ни в Facebook