Официално: Алекс Лазаров се оперира по-късно днес и приключва с тениса за 2023-та

от в 12:55 на 09.05.2023
Калоян Соколов

Александър Лазаров официално сложи преждевременен край на сезона си. Това съобщи самият той в социалните медии преди броени минути. Припомняме ви, че днес българинът получи тежка травма по време на двубоя си от първия кръг на Чаланджъра в австрийския град Маутхаузен. Алекс водеше с 6:2 3:2 и уверено вървеше към победата над местния представител Сандро Коп, само че усука глезен в опита си да стартира за една къса топка и веднага се строполи на земята, а контузията беше толкова тежка, че Лазаров не спря да крещи от болка и напусна корта с чужда помощ.

Още тогава нашият сънародник предположи, че вероятно се е стигнало до скъсване на менискус. Изглежда мрачните прогнози са се оправдали, съдейки по последната публикация на четвъртата ни ракета, а ето и нейното съдържание:

"Изиграх последния си мач за 2023-та. Ще се оперирам по-късно този следобед. Всички хейтъри, "приятели", всички хора, които "ме обичат и им пука за мен", поздравления! Аз приключих. Сега можете да сте щастливи". Ще се видим, когато се видим". - завършва Лазаров.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Официално: Алекс Лазаров се оперира по-късно днес и приключва с тениса за 2023-та Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook