Официално: Ясно е първото голямо име, което пропуска Аустрелиън Оупън!

от в 21:15 на 06.12.2021
Калоян Соколов

Звездата на Бианка Андрееску изгря почти веднага на тенис небесклона, след като канадката влезе в топ 10 още в тийнейджърска възраст и впоследствие спечели Откритото първенство на САЩ. Тогава всички експерти бяха на мнението, че младата състезателка със сигурност ще се превърне в доминантна фигура за WTA Тура. Оттогава обаче Андрееску трябваше да изживее много здравословни проблеми, а изглежда тежките моменти за нея нямат край, съдейки от нейното последно изявление в социалните медии:

"Здравейте! Всички знаете, че последните две години бяха много предизвикателни за мен поради множество причини. През тази година трябваше да прекарам няколко седмици под карантина, а тази изолация ми повлия сериозно в психологически и физически аспект. Освен това моята баба прекара известно време в спешното отделние, защото беше болна от коронавирус и това ми повлия сериозно. Не се чувствах като себе си в много от дните, през които трябваше да тренирам и да играя мачове. Изпитвах усещането, че сама нося света върху раменете си.

Не можах да игнорирам случващото се извън корта, допускайки негативните емоции и тъгата да ме завладеят. Бих желала да си дам допълнително време, за да се възстановя напълно и да продължа благотворителната си работа, чрез коята да вдъхновявам другите. Сигурен съм, че по този начин ще израсна, докато работя върху себе си и така ще се завърна по-силна от всякога.

Затова няма да започна сезона си в Австралия през тази година, като ще използвам въпросното време с идеята да се подготвя максимално добре за предстоящия сезон 2022" - завърши съобщението канадката.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Официално: Ясно е първото голямо име, което пропуска Аустрелиън Оупън! Калоян Соколов
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън | бианка андрееску | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook