Оже-Алиасим се раздели с Тенис Канада

от в 21:16 на 04.05.2020
В


Феликс Оже-Алиасим спря своето партньорство с Канадската тенис Асоциация. Това стана ясно след като 19-годишният младеж взе решение да поеме по собствен път със свои треньори и собствени наставници, а не такива осигурени или назначени от федерацията на страната.

Алиасим ще продължи да работи със същия екип, с който и до момента - треньорите Гийом Маркс и Фредерик Фонтанг, кондиционен треньор Гийом Перо и кинезиологът Андрес Виал.



Говорейки пред медиите в сряда, Оже-Алиасиме коментира: „Знаех, че в крайна сметка ще се откъсна от Тенис Канада и ситуацията направи това преждевременно. Отсега нататък ще работя сaмо c моите треньори."

Феликс в момента се намира в Монреал по време на блокадата и се надява да замине за Монако на 10 май. Той имa желaнието да започне да тренира отново с Фонтанг, който в момента е във Франция и би могъл също да се включи в демонстративната надпреварата на Патрик Муратоглу.



Говорейки за възобновяването на професионалното турне, Оже-Алиасиме казва: “Сигурно е, че има много въпроси и несигурни детaйли около cитуaциятa. От друга страна се опитвам да оcтaнa позитивен и във възможно нaй-добрa формa. Имам план за тренировки и се придържам към това. Опитвам се да поддържaм нормaлнaтa cи рутина. Няма нужда да търся мотивацията си. Най-трудната част е да гледам календара и да виждам всички отменени турнири."

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Оже-Алиасим се раздели с Тенис Канада В

Коментари





Следвайте ни в Facebook