Олимпийската шампионка от игрите в Рио се сгоди!

от в 11:00 на 10.10.2021
Диана Андреева

Моника Пуиг със сигурност е една от най-обичаните спортистки на Пуерто Рико. Златна медалистка от Олимпийските игри, Пуиг е бивша представителка на топ 30 в женския професионален тенис. Макар и за последно Моника да взе участие в Ролан Гарос 2020, през вчерашния ден феновете й получиха сериозен повод за радост, защото в Twitter състезателка обяви своя годеж.

Двукратната шампионка на WTA сподели кадри заедно със своя любим Натан Ракит, а като описание на поста написа: "Той ме попита: Готова ли си да скочиш?, а аз казах да." Ракит, подобно на своята годеница, също е тенисист, но в момента взима участие само в любителски малатони по бягане, съсредоточавайки се повече върху личния си живот.

Подробности около отношенията на златната медалистка от Рио и сегашния й партньор Ракит отсъстват, но в социалните мрежи бързо бе разпространена новината за техния годеж. Много шум бе вдигнато през 2017 година, когато беше официално потвърдено, че Пуиг е новата приятелка на Дерек Дайтрихт - бейзболист по това време на Miami Marlins, но двойката се раздели след известно време, разочаровайки почитателите си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Олимпийската шампионка от игрите в Рио се сгоди! Диана Андреева
Теми:  
моника пуиг | олимпиада 2016 | олимпийски игри

Коментари





Следвайте ни в Facebook