Операцията на Дел Потро е преминала успешно

от в 09:02 на 23.06.2019
В





Операцията на Хуан Мартин Дел Потро заради счупване на капачката му повреме на мача му в Куинс е преминала успешно и в момента световният номер 12 се възстановява в болница в Барселона.

В изявление екипа на Дел Потро заявиха, че операцията е преминала с голям успех в клиниката „Крю Бианка” в Барселона. Тя е била извършена от д-р Хауме Виларо и д-р Ангел Руис Которо, които са премахнали успешно излишните костни фрагмент.



Счупената дясното коляно пък е същата контузия, която аржентинецът претърпя през октомври миналата година, а именно тя и съкрати сезона му и го ограничи едва до пет турнира през тази.

Ето какво каза и самият Дел Потро в своя Instagram: „Попитах лекарите за най-добрия вариант за здравето ми, не само за тениса. Както можете да си представите, това е труден момент. Тъжно е да трябва да премина през всичко това отново. Аз изобщо не го очаквах… надявам се, че ще има бързо и успешно възстановяване. Надявам се, че коляното ми може да се възстанови правилно," завърши шампионът от US Open 2009.



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Операцията на Дел Потро е преминала успешно В

Коментари





Следвайте ни в Facebook