Оплакванията на Медведев към клея продължиха и в Рим!

от в 21:00 на 12.05.2021
Петър Томов

Световният №2 Даниил Медведев записа третата си поредна загуба в Рим след като беше победен от сънародника си Аслан Карацев във втория кръг на Мастърс турнира в италианската столица. Срещата приключи с обичайната за Медведев тирада, която присъстваше по време на всичките мачове на руснака в Мадрид през изминалата седмица. Финалистът от тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън изпитваше сериозни проблеми с придвижването си по корта, което позволи на Карацев да доминира в разиграванията. 

Обезсърчен от случващото се на корта, Медведев допускаше идентични грешки, които в крайна сметка му костваха срещата. Разярен от себе си, Даниил започна да се оплаква от настилката, но този път на италиански. Виждайки случващото се на корта, неговия сънародник Андрей Рубльов не сдържа смеха си от трибуните. 

Негативният Медведев не спря дотук след като при 3:3 във втория сет той се обърна към съдията на стола с молба срещата да приключи още на момента. С тази нагласа, Даниил не спечели нито една точка на подаването на Карацев до края на срещата и напусна безславно турнира в Древния град.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Оплакванията на Медведев към клея продължиха и в Рим! Петър Томов
Теми:  
аслан карацев | даниил медведев | рим 2021

Коментари





Следвайте ни в Facebook