Опознайте Брандън Накашима - тинейджърът, дебютиращ на 1/2-финал в Тура

от в 13:21 на 23.07.2021
Диана Андреева

Брандън Накашима със сигурност ще запомни турнира в Лос Кабос, тъй като именно там в момента той е 1/2-финалист, а играта му е причината редица специалисти да определят бъдещето му като много светло и обещаващо. Но какви интереси има американският тийнейджър, каква музика обича да слуша и кой е мечтаният му партньор на двойки? На тези въпроси, както и редица други, младият Накашима даде отговор в интервю с журналисти от ATP. Ето какво точно сподели той:

С кого си говориш най-много?

Човекът, с когото си пиша и говоря най-много, вероятно е по-малкият ми брат Брайс. Особено когато пътувам по света, а той е у дома, се старая на поддържам връзка с него.

Каква музика фигурира в плейлиста ти?

Слушам по малко от всичко. Точно в момента в плейлиста ми преобладава поп музиката, може би най-добрите и известни хитове по света сега.

На какъв друг спорт си почитател?

Любимият ми спорт извън тениса е бейзбола. Обичам да прекарвам свободното си време пред телевизора или на стадиона, подкрепяйки любимите си отбори.

Какво научи от прекараното време с Новак Джокович, когото тренирахте заедно?

Тренировките с Новак Джокович ме научиха на много. Но може би най-ключово е подходът му към всичко, с което се захваща. Той е фокусиран, не губи ритъм и обръща внимание на всички малки подробности както на корта, така и извън него. Показа ми, че за да постигнеш нещо, трябва да работиш здраво.

Кое е последното нещо, което си гледал в Netflix?

- Последното нещо, което гледах в Netflix, вероятно беше документалният филм за Формула 1 - Drive To Survive.

Кой е любимият ти акаунт, който следваш в Instagram?

- Една от люмимите ми страници, които следя в Instagram, вероятно е Сан Диего Падрес. Това е бейзболният отбор на моя град, така че обичам да следя резултатите им.

Кои са твоите най-често използвани емотикони?

- Смеещите се и плачещи емоджита.

Кой би бил твоят мечтан партньор на двойки?

- Мечтаният ми партньор на двойки вероятно е Роджър Федерер. Той е легенда на спорта и би било истинска чест да играя с него.

Коя държава би искал да посетиш и защо?

- Мечтая да посетя Австралия. Никога досега не съм бил там и винаги съм чувал страхотни неща за този страна, затова се надявам съвсем скоро да получа възможност да отида.

Кое е любимото ти вредно ястие?

- Любимото ми нездравословно ястие е бургер In-N-Out от Южна Калифорния.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Опознайте Брандън Накашима - тинейджърът, дебютиращ на 1/2-финал в Тура Диана Андреева
Теми:  
atp | брандън накашима

Коментари





Следвайте ни в Facebook