"Организаторите нарочно забавиха корта, за да спечели Алкарас": Хантухова съзря конспирация

от в 03:42 на 08.05.2023
Калоян Соколов

Карлос Алкарас направи поредна стъпка към завръщане на върха в световната ранглиста, след като защити успешно титлата си в Мадрид, надигравайки "щастливия губещ" Ян-Ленард Щруф с 2:1 сета в спора за трофея. По този начин испанецът остава непобеден във финални двубои от сериите "Мастърс", като вече е с баланс от 4 победи и нито едно поражение.

Въпреки всички това, то се намериха хора, които да оспорят триумфа на 20-годишния тенисист и да съзрат вътрешна намеса, с чиято помощ се е стигнало до големия успех на шампиона от US Open. Става дума за бившата тенисистка Даниела Хантухова, която към момента работи за Amazon Prime и в ефир си позволи да насочи вниманието на зрителите към  възможността организаторите да са оказали напълно умишлена помощ на местния любимец:

"Бих желала да отбележа едно нещо, а то е, че кортаджиите на два пъти поляха игрището, докато разговаряме в студиото. Мисля, че те се опитват да направят корта възможно най-бавен, за да може Алкарас да посреща сервиса на Щруф. Това не се случва за първи път през седмицата, но е нормално домакините да искат да помогнат на своя представител. Очаквам същото да бъде направено в Рим за някой от италианските тенисисти" - опита се да смекчи своето изказване бившата номер пет в света.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Организаторите нарочно забавиха корта, за да спечели Алкарас": Хантухова съзря конспирация Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниела хантухова | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook