Осака и Халеп в една половина (жребий)

от в 14:34 на 03.05.2019
В
Ясен е жребият за женския турнир в Мадрид.

Водачката на схемата е Наоми Осака, като тя ще започне срещу Доминика Цибулкова, като в нейната осмина е още играещата силно Анет Контавейт и Елиз Мертенс.

В четвъртината на поставената под номер едно блестят имената Каролина Плишкова и Арина Сабаленка, а въпреки високия им ранг, двете също не може да се похвалят с лесни съпернички. Беларускинята ще започне срещу Светлана Кузнецова, а при победа най-вероятно ще срещне Белинда Бенчич, докато чехкинята ще започне срещу Даяна Ястремска.

В долната четвъртина водачка е Симона Халеп, а при нея, още преди 1/8-финалите, тя най-вероятно ще срещне една имежду Алисън Риск или Джона Конта. При победа в схемата под нея се намират Мария Сакари и Юлия Гьоргес. При достигане на четвъртфиналите румънката най-вероятно ще се изправи срещу една измежду Елина Свитолина и Ашли Барти.



 

За водачката на горната четвъртина в долната половина - Анджелик Кербер, жребият също не беше много благоприятен. Германката ще започне срещу Лесия Цуренко, а още във втори кръг тя може да срещне Гарбинье Мугуруса. В нейната осмина са още китайката Кианг Ванг и хърватката Дона Векич.

Ако преодолее трудните осминафинали, напред в надпреварата Кербер може да срещне Дария Касаткина или Виктирия Азаренка, които започват една срещу друга, или водачките в тази част на схемата Слоун Стивънс и Каролина Вожнячки.



Втората поставена Петра Квитова е и водачка на последната четвъртина, а тя ще започне срещу София Кенин, като в трети кръг най-вероятно тя ще срещне Мадисън Кийс.



На 1/4-финалите най-вероятна съперничка на чехкинята би била Кики Бертенс или Анастасия Севестова, но там още ще бъде Анастасия Павлюченкова и Айла Томлянович.

Пълен жребий:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака и Халеп в една половина (жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook