Осака спря фантастичната серия на Андрееску след голям обрат в Пекин

от в 18:26 на 04.10.2019
Калоян Пламенов

Наоми Осака сложи край на победната серия на Бианка Андрееску и се класира за 1/2-финалите на турнира в Пекин след победа с обрат, след 5:7, 6:3, 6:4 за 2 часа и 17 минути игра.

Мачът между двете бе достоен за финал на турнир от "Шлема", а интригата бе през цялото време. Това бе първи сблъсък между тях в тура, а японката напомни за най-добрите си дни, когато успя да спечели два турнира от "Шлема".

Бианка пък прекъсна феноменалната си серия от 17 поредни победи в тура. В спор за място на финала Осака ще срещне шампионката от турнира Каролина Вожняцки.

В първия сет Андрееску дръпна с два пробива и 5:1 аванс в геймовете, но нейната опонентка ги върна и двата, за да изравни геймовете на 5:5. Все пак обаче канадката проби за 6:5 и след това си взе подаването. 

Във втория сет канадската тенисистка проби в третия гейм и след това затвърди пробива, но последва спад в нейната игра. Осака върна пробива в шестия гейм, а в осмия проби решително и след това си взе подаването. 

В третия сет сценарият се повтори. Първи Андрееску проби и поведе с 3:1, но след това Осака върна моментално пробива и проби решително в деветия гейм. След това спаси точка за пробив и при третия си мачбол взе мача. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Осака спря фантастичната серия на Андрееску след голям обрат в Пекин Калоян Пламенов
Теми:  
бианка андрееску | наоми осака | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в пекин

Коментари





Следвайте ни в Facebook