Осака за мача с Томова: Знаех, че съм по-добра и диктувам развитието на мача

от в 16:27 на 18.09.2019
Мария Петрова

Поставената под №1 Наоми Осака победи във втория кръг на турнира в Осака българската квалификантка Виктория Томова със 7:5, 6:3, след като навакса ранни пробиви пасив и в двата сета.

"Бях нервна в този мач, защото много исках да спечеля. Сега, след като успях, се чувствам облекчена. Мисля, че мога да бъда доволна от определени компоненти от играта ми. Винаги се чувствам добре тук. Разбира се, винаги има и допълнително напрежение, защото играя в родния ми град. Старая се това да не ми влияе негативно", коментира японката.

"Наясно съм, че започнах лошо и в първия, и във втория сет. Взех много грешни решения в първите геймове. Но извън това, знаех, че съм по-добрата и аз диктувам посоката на срещата. Това ми даваше увереност, че когато се справя с непредизвиканите грешки, ще спечеля.

"Със сигурност за следващите ми мачове ще трябва да подобря процента на вкаран първи сервис. Днес той не беше висок, но честно казано, това е така още от Синсинати. Трябва да работя върху този компонент", допълни двукратната шампионка в турнири от Големия шлем Осака.


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Осака за мача с Томова: Знаех, че съм по-добра и диктувам развитието на мача Мария Петрова
Теми:  
виктория томова | наоми осака | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в осака

Коментари
Следвайте ни в Facebook