Още една стъпка назад: Доминик Тийм е дал положителна проба за COVID-19

от в 19:04 на 30.03.2022
Мирела Николова

Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи контузия в китката през месец юни, сложила преждевременен край на сезона за него. Въпреки че се очакваше да видим отново австриеца на корта в началото на тази година, то завръщането му на няколко пъти се отложи. Във вторник той изигра своя първи официален двубой от над 9 месеца насам, в който допусна поражение от световния №228 Педро Качин.  

Въпреки че не се завърна по начина, по който му се искаше, след срещата си бившият №3 сподели, че е изпитал смесени чувства, но е бил изключително щастлив от факта, че отново прави това, което най-много обича. Тийм дори прие покана за участие на АТР 250 надпреварата в Маракеш през следващата седмица, но по всяка вероятност ще я пропусне, тъй като по-рано днес е дал положителна проба за коронавирус, за което сподели самият той посредством профила си в Instagram:

"Изглежда, че напоследък добрите новини не траят дълго... Снощи, след вечеря, се почувствах зле и нощта не беше спокойна. След като развих леки симптоми, реших да направя тест за COVID-19 тази сутрин, който излезе положителен. Сега трябва да изчакам и да видя как ще се развият нещата. Ще ви държа в течение. Благодаря на всички предварително за вашата подкрепа!", написа австриецът.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dominic Thiem (@domithiem)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Още една стъпка назад: Доминик Тийм е дал положителна проба за COVID-19 Мирела Николова
Теми:  
atp | Covid-19 | доминик тийм | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook