Още една сватба на хоризонта: Бившата №1 Гарбине Мугуруса е вече сгодена!

от в 22:05 на 25.05.2023
Мирела Николова

Бившата №1 в света Гарбине Мугуруса реши да си вземе почивка от тениса, за да се отдаде на личния си живот, а през вчерашния ден стана ясно, че се е сгодила за своя приятел Артур Боргес, с когото са заедно от 2 години. За това съобщи самата тя пред испанското списание Hola, като разкри и кога бихме могли да очакваме сватба.

"Планираме да се оженим през 2024-та - искам да е по време на лятото, да има слънце, да бъде на плажа в Испания. Това е мястото, което най-силно ни обединява", разказа носителката на две титли от Големия шлем, след което сподели и как са се запознали с бъдещия ѝ съпруг. 

"Беше любов от пръв поглед. Преди 2 години в един от почивните ми дни по време на US Open излязох на разходка, разминахме се на улицата, той се обърна и ми пожела успех. Впоследствие започнахме често да си общуваме и излизахме всеки ден в Сентръл Парк. Беше наистина романтично."

Преди да обяви решението си да не участва на турнири до края на сезона на трева, испанката бе в серия от цели 6 поредни поражения, като все още не е ясно кога ще можем да я видим отново в действие на корта.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Още една сватба на хоризонта: Бившата №1 Гарбине Мугуруса е вече сгодена! Мирела Николова
Теми:  
wta | гарбине мугуруса | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook