Още едно семейство се разраства: Бивша №1 и олимпийска шампионка очаква второто си дете!

от в 15:30 на 02.03.2023
Мирела Николова

След като в края на миналата година бившата №1 на сингъл Каролинe Вожняцки роди второто си дете, вчера стана ясно, че семейството на още една тенисистка ще се разрасне. Това е бившата водачка в световната ранглиста на двойки Елена Веснина, която използва социалните мрежи, за да съобщи радостната новина.

"Щастие, което ме стопля отвътре. Съвсем скоро ще стана майка на две деца", написа 36-годишната руска тенисистка в допълнение към видео с бременно коремче. Три години след сватбата ѝ с Павел Табунцов, през ноември 2018 година Веснина роди първата си рожба - момиче на име Елизабет.  

Рускинята, чието върхово класиране в ранглистата поединично бе №13, имаше по-успешна кариера при тандемите, където достигна до челната позиция в подреждането и също така завоюва три титли от Големия шлем на двойки при жените и още една при смесените дуети. Освен това тя може да се похвали с това, че е олимпийска шампионка при дамските тандеми от Игрите в Рио през 2016 г., както и със спечелването на сребърен медал на Олимпиадата в Токио през 2020 г. рамо до рамо с Аслан Карацев. Именно това издание на олимпийския турнир бе и последната надпревара в кариерата на Веснина.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Elena Vesnina (@vesnushka86)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Още едно семейство се разраства: Бивша №1 и олимпийска шампионка очаква второто си дете! Мирела Николова
Теми:  
wta | елена веснина | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook