Остапенко също може да не участва на US Open

от в 12:55 на 02.08.2020
Диана Андреева

След като световната номер едно при дамите Ашли Барти и първата ракета на Китай Циан Уан се оттеглиха от тазгодишното издание на US Open, шампионката на Откритото първенство на Франция през 2017 г. Йелена Остапенко обяви, че също може да не се включи в турнира.


"Обичам да прекарвам време у дома, да живея нормален живот", каза Йелена пред латвийските медии. "Навсякъде правилата са различни. В Европа мерките са по-строги, затова американските състезателки тренират непрекъснато, за разлика от мен и са по-подготвени да участват на турнири. За момента САЩ не е в плановете ми, защото пътуването дотам е твърде опасно."


Остапенко



Остапенко: "Искам тази година да мине по-скоро"


Остапенко изпитва затруднения в намирането на мотивация по време на пандемията, затова изтъкна, че иска настоящата година да приключи възможно най-скоро.


"Ако имаше яснота какво ще се случи за в бъдеще, тогава щяхме да знаем как да се подготвим. Искам тази година да мине по-бързо. Случва се турнирите да се планират и ние да започнем да се подготвяме, но изведнъж да дойде информация, че надпреварата няма да се състои, което обърква всичко", завърши Остапенко.


Остапенко



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Остапенко също може да не участва на US Open Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook