От корта на дансинга: Григор и Джокович ще купонясват в нощен клуб заедно с Камелия

от в 18:31 на 17.09.2024
Мирела Николова

Остават броени часове до най-голямото спортно събитие в България за годината, а именно демонстративния двубой между Григор Димитров и Новак Джокович, който ще се проведе в зала "Арена София" и ще започне в точно 20:00 часа българско време.

Двамата топ тенисисти вече се намират на софийска земя, като по-рано през днешния ден дадоха и официална пресконференция пред българските медии, по време на която признаха, че може да нямат предварителна уговорка кой ще излезе от мача като краен победител, но за сметка на това вече са планирали как ще прекарат времето си след срещата. 

Оказва се, че Гришо и Ноле ще бъдат специални гости тази вечер в столичния клуб "The 1 Exclusive", където ще се състои "афтър партито", започващо точно в полунощ след дългоочаквания мач. От клуба съобщават още, че сред присъстващите ще бъде и една от звездата на българския поп-фолк Камелия.

Припомняме, че 24-кратният носител на титли от Големия шлем вече неведнъж е засвидетелствал, че е почитател на творчеството ѝ, след като вчера публикува видео, на което пее нейния хит „Луда по тебе“, а през 2021 г. именно с тази песен отпразнува победата на Сърбия на ATP Cup.

Нощното заведение вече приема резервации за събитието на телефон 0882211111 и ще очаква гостите си на адрес ул. „Иван Вазов“ 12 в центъра на София.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
От корта на дансинга: Григор и Джокович ще купонясват в нощен клуб заедно с Камелия Мирела Николова
Теми:  
григор димитров | новак джокович | софия

Коментари





Следвайте ни в Facebook