От нивото на корта: Насладете се на първокласните точки между Григор и Рууд в ИУ (видео)

от в 04:05 на 08.03.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров от няколко дни насам е в Индиън Уелс и се подготвя под зоркия поглед на Дани Валверду за откриващата надпревара от сериите "Мастърс" през настоящия сезон. Българинът категорично бележи прогрес в играта си от началото на годината и може да се надява на силно представяне в Калифорния, където е четвъртфиналист от последното издание на състезанието, а в миналото е достигал и до финалната четворка в турнира. 

Днес родният ни представител проведе тренировъчна сесия със световния номер четири Каспър Рууд, чието представяне досега разочарова сериозно през 2023-та, тъй като норвежецът е с негативен баланс в двубоите си и не е записвал поредни победи от миналия ноември, когато достигна до решаващия сблъсък за трофея на ATP финалите в Торино.

Tennis TV пък се погрижи да видим най-доброто от тренировката на Григор и Рууд, които изобщо не щадяха сили и видимо играеха геймове в състезателно темпо помежду си. От видяното, то веднага можем да отличим страхотния слайс на нашия сънародник, който устояваше на атаките от страна на норвежеца и изчакваше точния момент, за да се нагласи на своя форхенд и впоследствие насочваше неспасяемо топката в опразнения бекхенд ъгъл на двукратния подгласник в надпреварите от Големия шлем.

Впечатление за пореден път направи и значително подобреното сервиране на Гришо, чийто начален удар му позволяваше да поема инициативата още със следващото си отиграване, а често Рууд дори нямаше въобще възможност да отрази подаването на първата ни ракета.

Припомняме ви, че мачовете от основната схема на Индиън Уелс стартират през утрешния ден, а Димитров и скандинавецът започват участието си директно от втория кръг и ще ги видим на корта чак в петък.

Ето и видео от тренировката на Григор Димитров и Каспър Рууд:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От нивото на корта: Насладете се на първокласните точки между Григор и Рууд в ИУ (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | индиън уелс | каспър рууд

Коментари





Следвайте ни в Facebook