От Париж с любов: Джокович бе освиркан заради бурна реакция след сразяващ уинър (видео)

от в 20:01 на 29.05.2023
Мирела Николова

Новак Джокович никога не е бил сред фаворитите на френската публика, която през годините винаги е засвидетелства значително повече подкрепа към двамата му най-големи конкуренти в лицето на Роджър Федерер и Рафаел Надал. Това си пролича и през днешния ден, в който сърбинът откри кампанията си към трета титла във френската столица с двубой срещу световния №114 Александър Ковачевич, надделявайки след чиста победа в последователни сетове.

22-кратният шампион от Шлема владееше инициативата през по-голямата част от срещата, но в третия сет допусна спад в своето ниво на игра и връщане на пробива за 3:3. Още в следващия гейм обаче сърбинът си възвърна контрола върху събитията и след великолепна игра в дефанзивен план успя да премине в контраатака и да пласира завършващ удар от форхенд, оставяйки съперника си без никакъв шанс за ответна реакция.

Благодарение на това световният №3 реализира пробив и веднага след края на разиграването даде воля на емоциите си, отпразнувайки с вдигнат високо юмрук към публиката. Това действие от негова страна обаче бе посрещнато от френските фенове с бурна вълна освирквания, които надделяха над аплодисментите.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От Париж с любов: Джокович бе освиркан заради бурна реакция след сразяващ уинър (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | ролан гарос 2023

Коментари





Следвайте ни в Facebook