От Париж с любов: Публиката освирка Джокович, а той не ѝ остана длъжен (видео)

от в 09:38 на 24.05.2022
Калоян Соколов

Новак Джокович неведнъж е споделял, че е е емоционален играч и не се притеснява да показва това на корта. Сърбинът е от състезателите, които демонстрират бурни реакции по време на двубоите си и тази му черта разделя феновете на два лагера. Едните смятат, че става въпрос за естествено държание на спортист по време на важен двубой и харесват неподправеното поведение на сърбина, докато други считат тези изблици за неуместни в джентълменски спорт като тениса и вчера световният номер едно трябваше да се сблъска с точно втория вид публика.

20-кратният шампион от Шлема се изправи срещу Йошихито Нишиока в откриващия кръг на Ролан Гарос и нямаше проблеми да се откъсне убедително в резултата с 6:3 1:0. Tогава последва маратонски сервис гейм за водача в схемата и той не се поколеба да нададе мощен рев, когато отрази точка за пробив. Това беше леко неочаквано с оглед на безметежния развой на срещата в полза на балканеца и доведе до сериозни освирквания от френската публика.

Случилото се обаче далеч не смълча Джокович и малко по-късно геймът беше спечелен от него, а наред беше нов оглушителен вик към трибуните, които не се поколебаха да му отвърнат с още една доза "парижка любов".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От Париж с любов: Публиката освирка Джокович, а той не ѝ остана длъжен (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | новак джокович | ролан гарос 2022

Коментари





Следвайте ни в Facebook