От съвместен подкаст до сватба: Бивша номер 4 и шампионка от WTA финалите обяви своя годеж!

от в 00:05 на 13.06.2024
Елеонора Александрова

Бившата номер 4, Каролин Гарсия, се сгоди за испанеца Борха Дюран. Това стана ясно от социалните мрежи на двамата влюбени, които споделиха снимки, от които можеше да видим колко са щастливи заедно, като те използваха описанието "Mr. and Mrs. coming soon" или преведено на български "Очаквайте скоро, господин и госпожа".

Макар Гарсия и Дюран да се познават от едва миналата година, то привличането между тях бързо се разраства в любов. В началото на 2023-та година шампионката на WTA Финалите от 2022-ра създаде подкаст, наречен "Tennis Insider Club", чиято главна тематика са актуалните събития в областта на тениса, а мъжът до нея ѝ помага и в тази област, като втори водещ.

По време на турнира в Рим, който се проведе две седмици преди Ролан Гарос, бившата "мейджър" полуфиналистка разкри за живота ѝ с половинката си:

"Започнахме да говорим по тази тема (за подкаста) с моя партньор в Китай. Преживявах труден период. Той започваше да пътува с мен доста често и да вижда какво има зад кулисите и през какво преминаваме ние, тенисистите.

Смятаме, че това, което ни помага, е комбинацията от моя опит по време на надпреварите и липсата на такъв на Борха. Имаме различни гледни точки и затова си задаваме различни въпроси" - споделя бившата шампионка от WTA финалите.

Източник: Sportskeeda Tennis 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
От съвместен подкаст до сватба: Бивша номер 4 и шампионка от WTA финалите обяви своя годеж! Елеонора Александрова
Теми:  
wta | каролин гарсия | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook