От тениса към писането на книги: Барти с изненадващ професионален преход

от в 14:54 на 12.04.2022
Мартин Петков

Бившата номер едно Ашли Барти шокиращо обяви своето оттегляне от тениса преди месец, като спекулациите за следващото препитание на австралийката постоянно се увеличават. Мнозина вярваха, че трикратната шампионка от Шлема ще се насочи към голфа, след като наскоро спечели турнир в родината си. Друго популярно мнение сред нейните почитателите бе, че може да последва подновяване на професионалната ѝ кариера в крикета, но всъщност нещото, с което се е захванала Барти, далеч не е свързано със света на спорта.

В ексклузивно интервю за 'NewsCorp Media' бившата номер едно разкри, че ще публикува поредица от книги за деца, които биват своеобразен мемоар. Книгите ще представляват серия от шест части за Малката Аш, като са базирани на собствения ѝ живот. В интервюто Барти сподели, че черпи вдъхновение да пише от своята 5-годишна племенница Луси. Ето и какво точно сподели самата австралийка:

"Този проект колкото е забавен, същевременно е и нещо, което винаги съм искала да правя, а Луси е моята пътеводна звезда. Тя е на перфектна възраст, за да разбере историите, сюжетите и да прочете книгите. Отделям толкова много време на семейството си, като главно на прекрасните ми племенници и поради тази причина не можете да изтриете усмивката от лицето ми през последните седмици" - коментира доскорошната първа ракета на света.

Източник: TennisHead.net


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От тениса към писането на книги: Барти с изненадващ професионален преход Мартин Петков
Теми:  
wta | Австралия | ашли барти | голф | интервюта | крикет | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook