От Уимбълдън с любов: Публиката започна да освирква, когато чу името на Новак Джокович

от в 13:28 на 11.07.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович изглежда обърна публиката на Уимбълдън срещу себе си. Сърбинът определено никога не е бил сред най-обичаните тенисисти на Ролан Гарос и често е влизал в пряка конфронтация с феновете в Париж, а првържениците в Ню Йорк и Мелбърн никога не са били сред най-въздържаните и сърбинът е играл в изключително враждебна атмсофера на тези места, изправяйки се срещу всеобщите любимци - Роджър Федерер и Рафаел Надал.

Английската публика обаче винаги е била много уважителна и е отдавала дължимото на двамата тенисисти на корта, което излежда е напът да се промени по отношение на 7-кратния шампион. Припомняме ви, че Джокович се обърна директно към част от тълпата, която подкрепяше Холгер Руне и я обвини в неуважително отношение спрямо него заради възгласите "Руууне", които "Джокера" възприе като освирквания по свой адрес.

"Не можете да ме докоснете" - беше посланието, което Ноле отправи към ядосалите го феновете, а изглежда това сериозно е скъсало връзката му с публиката на Уимбълдън, съдейки по случилото се по време на вчерашното интервю на корта на Лоренцо Музети. Италианецът изигра фантастичен мач срещу Тейлър Фриц и се класира за полуфиналите на турнира, където ще срещне именно Джокович и логично беше запитан какво очаква от този двубой.

Щом феновете чуха името на сърбина пък мигновено последваха освирквания, а това предвещава повече от любопитен сблъсък между световния номер две и Музети, в който очевидно балканецът ще бъда поставен в положение "сам срещу света".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
От Уимбълдън с любов: Публиката започна да освирква, когато чу името на Новак Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | лоренцо музети | любопитно | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook