Отличен Лазаров се класира за първия си финал през сезона!

от в 16:39 на 12.06.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров за пръв път през сезона ще играе на финал, след като преодоля фазата на финалната четворка в Скопие и ще спори за трофея в македонската столица през утрешния ден. Алекс си завоюва това право, тъй като надигра с 6:4 6:3 французина Алексис Гутие и така си осигури двубой с лидера в схемата Милан Зекич.

Срещата не стартира добре за Лазаров, който веднага изгуби подаването си, но моментално върна пробива. Седмият поставен обаче отново дръпна в резултата и скоро имаше преднина от 4:2, ала оттам насетне българинът не отпусна нито гейм повече на опонента си и закономерно поведе в сетовете.

Родният ни представител потегли трудно във втората част, където трябваше да отразява два поредни брейкбола, само че четвъртата ни ракета се справи чудесно с трудната ситуация и не позволи на Гутие да вземе началния му удар. Играта продължи много равностойно в следващите минути, което накара нашият сънародник отново да покачи нивото си, за да се поздрави в крайна сметка с най-ценната за себе си победа през новия сезон.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отличен Лазаров се класира за първия си финал през сезона! Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook