Отлични новини: Тийм се завръща на същия Чаланджър като Вавринка!

от в 19:40 на 24.03.2022
Мирела Николова

Изминалата година се разви кошмарно за Доминик Тийм, който получи контузия в китката през месец юни, сложила преждевременен край на сезона за него. Въпреки че се очакваше да видим отново австриеца на корта в началото на тази година, то завръщането му на няколко пъти се отложи. Изглежда обаче, че чакането вече окончателно ще приключи и бившият №3 в света ще се завърне през идната седмица. Това ще се случи на надпреварата от сериите "Чаланджър" в Марбея (28 март - 3 април), където в игра ще видим и Стан Вавринка, чийто изминал сезон също не бе ползотворен, тъй като швейцарецът изигра едва 6 срещи.

"Здравейте на всички! Искам да ви уведомя, че през предстоящата седмица ще взема участие на турнира в Марбея, Испания. Искам да започна да трупам игрова практика след всичките тези месеци отсъствие от корта и вярвам, че тази надпревара е правилният начин да го направя.

Преминах през наистина труден период и това, от което се нуждая, е да се завърна в Тура. Дълго време тръпнех в очакване отново да стъпя на тенис корта и да се състезавам, но както знаете, имах множество премеждия. Наясно съм, че процесът на завръщане към най-високото ми ниво ще бъде бавен, но съм готов да работя усилено.

Искам да благодаря на директора на турнира за поканата му, а също и на всички вас за подкрепата!", гласи съобщението на австриеца.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Dominic Thiem (@domithiem)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отлични новини: Тийм се завръща на същия Чаланджър като Вавринка! Мирела Николова
Теми:  
atp | доминик тийм | любопитно | марбея | Стан Вавринка | Чаланджъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook