Отпадналият шампион Зверев: Толкова съм ядосан, че не мога да ви опиша; програмата е позор

от в 19:46 на 02.08.2024
Калоян Соколов

Александър Зверев оваканти олимпийската си титла след тежко поражение от Лоренцо Музети. Световният номер четири обаче често е имал практиката да търси причините за своите загуби извън себе си и отпадането му в Париж не прави изключение. Германецът трябваше да изиграе 5 мача в рамките на 4 дни и отправи сериозни критики към организаторите на олимпийския тенис турнир, като очевидно натоварената програма е взела изцяло силите на тенисиста и по-скоро няма да го видим през другата седмица в Монреал, където завоюва трофея през 2017-та година.

"Толкова съм ядосан, че дори не мога да ви опиша. Програма е позор. Не се чувствах добре през цялата седмица, а във втория кръг нямах никакви сили още след първия сет. Тревожно е и не е нормално да бъда в това физическо състояние. Винаги съм се гордял с това, че съм един от най-здравите физически тенисисти в Тура, но случаят не беше такъв тази седмица и трябва да видя в какво се коренят тези проблеми.

Ще се прибера вкъщи, за да направя кръвни изследвания и да разбера дали всичко е наред. Ако няма някакви усложнения, то ще си дам известно време за почивка и се надявам да се завърна скоро в оптимална форма" - сподели Саша на последната си пресконференция.

Източник: Tennis Up To Date

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Отпадналият шампион Зверев: Толкова съм ядосан, че не мога да ви опиша; програмата е позор Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | интервюта | любопитно | париж 2024

Коментари





Следвайте ни в Facebook