Оже-Алиасим започна с убедителна победа в Ню Йорк, Де Минор пък отпадна

от в 19:34 на 22.08.2020
Калоян Пламенов

Младият канадски талант Феликс Оже-Алиасим започна с убедителна победа над Николоз Басилашвили след 6:4, 6:1 участието си на Western & Southern Open, който тази година се провежда в Ню Йорк. 

Срещата между двамата завърши за час и 18 минути, а канадецът ще срещне във втория кръг Тенис Сандгрен или Лоренцо Сонего.

В първия сет Нико имаше на два пъти аванс от пробив, но и в двата случая канадецът ги върна и след това проби решително в десетия гейм, за да спечели частта. Във втория сет той проби на два пъти - в четвъртия и шестия гейм, и така си подпечата крайния успех.

Междувременно Алекс Де Минор донякъде изненадващо отпадна още на старта. Той бе победен от германеца Ян Ленард Щруф, който стигна до успеха след 6:2, 6:4 за час и 21 минути игра и във втория кръг ще се изправи срещу Денис Шаповалов или Марин Чилич.

В първия сет германският тенисист проби на два пъти - в първия и седмия гейм. Във втория сет всичко се реши след пробив в тилдановия седми гейм. Преди мача Де Минор бе фаворит според букмейкърите, но не толкова изявен на хартия.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Оже-Алиасим започна с убедителна победа в Ню Йорк, Де Минор пък отпадна Калоян Пламенов
Теми:  
алекс де минор | тенис турнир в синсинати | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook