Паната: Контузията на Джокович е блъф; той никога повече няма да победи Алкарас или Синер

от в 21:10 на 16.07.2024
Калоян Соколов

Адриана Паната никога не е бил сред почитателите на Новак Джокович и изобщо не се е опитвал да крие този факт. Легендарният италианец още в началото на миналата година обвини сърбина, че се е преструвал на контузен, когато 24-кратният "мейджър" носител спечели титлата на Аустрелиън Оупън, въпреки че играеше с 3 сантиметрово разкъсване на подколянното сухожилие.

Паната освен това винаги е държал на тезата, че Федерер и Надал са по-велики тенисисти от "Джокера", чието поведение той намира за отблъскващо. Атаките на някогашния шампион на Ролан Гарос не спряха и по време на настоящия Уимбълдън, като бившият тенисист изрази своето съмнение в сериозността на травмата на балканеца, която го провокира да оперира менискуса си, а освен това някогашната четвърта ракета на света е убеден, че Джокович никога повече няма да спечели мач срещу Карлос Алкарас или Яник Синер.

"За мен цялата операция беше голяма мистерия. Видяхме, че имаше някаква интервенция, но според мен беше много по-лека от обявеното, защото съм бил професионален спортист и знам, че няма как да играеш на такова ниво само няколко седмици по-късно, ако действително си имал толкова сериозна контузия. Това беше чист блъф. Той победи младите Руне и Музети, но те не са особено сериозно изпитание на трева и във финала се видя колко по-силен е в момента Алкарас.

Най-високото ниво на Карлос е недостижимо за другите в момента. Той и Синер са лидерите на съвременния мъжки тенис. Да, Джокович е по-напред в ранглситата от Алкарас, само че това се дължи на резултатите от миналата година и той никога повече няма да спечели мач срещу тези двама тенисисти" - уверено заявява Паната.

Източник: GoTennis.Ru

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Паната: Контузията на Джокович е блъф; той никога повече няма да победи Алкарас или Синер Калоян Соколов
Теми:  
адриано паната | интервюта | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook