Първи стъпки на корта с ракета в ръка: Алиса Медведева обикна клея за "ужас" на баща си (видео)

от в 15:00 на 21.04.2024
Калоян Соколов

Даниил и Дария Медведеви са един прекрасен пример, че истинската любов съществува. Двамата се срещат още като тийнейджъри и сключват брак през 2018-та година, а преди почти две години си направиха най-прекрасния възможен подарък, ставайки родители на дъщеричка. Малката Алиса често пътува по турнирите със своите родители и в края на миналия тени сезон стана хит в социалните медии, след като разпозна баща си на плакат по време на финалния Мастърс в Торино и не можеше да спре да се радва.

Самият Медведев неведнъж вече е заявявал, че иска дъщеря му да се занимава със спорт и наскоро публикува видео как се опитва да научи момиченцето си да играе футбол, но то сякаш не проявяваше особено голям интерес. Вчера пък Алиса за пръв път хвана ракета в ръка и съпровождаше своя баща по време на тренировката му в Мадрид, където световният номер четири ще участва на надпреварата от сериите "Мастърс" през следващата седмица.

Както на всички ни е известно, то бившият шампион от US Open не е никак голям фен на червената настилка и досега никога не е преминавал 1/8-финалната фаза в испанската столица, а в Монте Карло още веднъж показа своята ненавист към земленото покритие, като отстъпи още във втория си мач на турнира и неговото участие се запомни най-вече с двата бурни скандала, които имаше с Мохамед Лаяни и Карлос Бернардеш.

Изглежда обаче 2-годишното момиченце се чувства чудесно на клея и направи с вълнение първите си стъпки върху червената настилка, която за "ужас" на нейния татко, би могла да се превърне в любимото ѝ покритие за игра на тенис.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Първи стъпки на корта с ракета в ръка: Алиса Медведева обикна клея за "ужас" на баща си (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook