Пътят на Лазаров: от това за малко да влезне в болница до основната схема на Sofia Open в рамките на една седмица

от в 18:07 на 04.02.2019
В
След невероятната си победа днес, Александър Лазаров дойде на пресконференцията след мача в прекрасно настроение. Младокът влезна под аплодисментите на събралите се десетина журналиста и отговори на всички от зададените му въпроси.

Един от въпросите, който вълнува всички в момента е КАК СЕ ЧУВСТВА ФИЗИЧЕСКИ? На това българина разкри, че със сигурност не е на 100%, но ще даде всичко от себе си. Той разказа как преди седмица е бил на прага да влезне в болница, заради съмнение за двойна бронхо пневмония и в последните дни е тренирал едва 3-4 пъти.

Лазаров сподели как след като е видял жребия е коментирал с приятели, че при класиране иска да играе именно с Фернандо срещу, когото ще излезе в първи кръг на основната схема. Алекс заяви, че е Вердаско му е идол и няма търпение да излезе срещу него, защото това му е мечта от малък.

Запитан за програмата му за напред, Лазаров разкри, че е планирал да играе на Фючърси, но след като днес влезна в топ 500, то със сигурност това ще се промени и се надява да участва в турнири от серията Чалинджър.

На запитания от нас шеговит въпрос, какво ще правиш довечера, той усмихнато отговори, че е планирал да ходи на коктейла, но след тази си изтощителна победа всичко се променяло и щял да отиде да поспи.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пътят на Лазаров: от това за малко да влезне в болница до основната схема на Sofia Open в рамките на една седмица В

Коментари





Следвайте ни в Facebook