Пекин: Алкарас срещу сребърния медалист от Токио, Синер и Медведев също на корта (програма)

от в 09:00 на 30.09.2024
Елеонора Александрова

Заключителната фаза на турнира в Пекин наближава, а с това и ще разберем дали Яник Синер ще успее да защити титлата си в китайската столица или ще имаме нов шампион.

Днес ще се проведат четвъртфиналните двубои, като ни предстои сблъсък между двама олимийски сребърни медалисти, а именно Карлос Алкарас срещу Карен Хачанов. В момента руснакът не се намира в най-добрата си моментна форма, докато 4-кратният "мейджър" шампион показва изключителна форма, но с оглед предишните им двубои, бихме могли да очакваме оспорвана среща.

Яник Синер показа сериозни колебания в първите си два мача, но винаги показваше класата си в най-важните моменти. Днес той ще има нелеката задача да се изправи срещу чешкия талант Иржи Лехечка.

Даниил Медведев ще се изправи срещу сънародника си от Лейвър Къп, Флавио Коболи. Досега двамата са се изправяли само веднъж, като това се случи преди броени месеци, в Ню Йорк, където руснакът спечели в 3 сета.

Срещата между Андрей Рубльов и Алехандро Давидович Фокина бе прекъснат при резултат 2:1 в полза на световния номер 6 в първия сет, поради метеорологични условия, а победителят от този мач ще се изправи срещу сензацията на турнира, Бу Юнчаокете само часове по-късно.

Програмата за Пекин

Capital Group Diamond (начало: не преди 08:00)

1. Андрей Рубльов - Алехандро Давидович Фокина 

2. Карен Хачанов - Карлос Алкарас (не преди 11:00)

3. Рубльов/Давидович Фокина - Бу Юнчаокете 

Lotus (начало: не преди 14:00)

1. Яник Синер - Иржи Лехечка 

Moon (начало: не преди 11:00)

1. Флавио Коболи - Даниил Медведев 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Пекин: Алкарас срещу сребърния медалист от Токио, Синер и Медведев също на корта (програма) Елеонора Александрова
Теми:  
андрей рубльов | даниил медведев | карлос алкарас | пекин | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook