Пер: Когато не съм ограничаван заради COVID-19, мога да побеждавам всеки в Тура

от в 14:20 на 22.08.2021
Диана Андреева

Беноа Пер със сигурност не се намира в блестяща форма през сезон 2021. Французинът имаше баланс от 8 победи и 22 загуби до момента през годината, но на Western and Southern Open със сигурност бе една от приятните изненади, тъй като демонстрира много уверена игра и заслужено достигна до 1/4-финалната фаза. Но каква е причината за сериозната промяна в резултатите на световния номер 50? На този въпрос отговори самият той в интервю, а ето какво точно сподели:

"Тази седмица се чувствах много добре на корта. Това се дължеше на факта, че имах възможността да се наслаждавам на живота по нормален начин, както преди, не бях ограничаван. Точно затова играя тенис – за да обикалям света и да посещавам различни дестинации.

Имах възможността да отида до увеселителния парк „Кралският остров“ заедно с приятелката ми и това беше чудесно. Искам просто да се наслаждавам на живота и знам, че когато се чувствам по този начин, мога да играя много добре.

Нямам нужда да се състезавам или да тренирам много. Това, от което се нуждая, е да бъда спокоен и уравновесен психически. Точно затова тази седмица нещата се получиха толкова добре за мен. Мисля, че когато от психологически аспект съм готов за битка и съм решен да дам сто порцента от себе си, мога да побеждавам дори най-добрите и да бъда някогашният Беноа Пер“, завърши той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер: Когато не съм ограничаван заради COVID-19, мога да побеждавам всеки в Тура Диана Андреева
Теми:  
беноа пер | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook