Пер се скара с фен в Twitter

от в 12:58 на 30.07.2020
Диана Андреева

Емоциите и Беноа Пер вървят ръка за ръка на тенис корта. Често се вижда, че французинът губи хладнокръвието си и прави неща, с които не би се гордял. Като цяло той е получавал глоби за чупене на рекети на голяма част от надпреварите в Тура.


В момента Пер участва във второто издание на Ultimate Tennis Showdown - лига, създадена от Патрик Муратоглу. Той изигра мач срещу Фернандо Вердаско миналия уикенд, където беше недоволен от представянето си и хвърли ракетата си към трибуните, но за щастие там нямаше никакви фенове, които да пострадат.


Пер



Кавгата на Беноа Пер


Но и извън корта Пер беше суров. Потребител на туитър качи видеоклип как световният номер 22 хвърля ракетата си и отдолу написа:


"Страхотен. Какъв чудесен пример за младите хора. Бъдещето на тениса изглежда светло ”, а Пер отговори на туита:


„Върни се в колежа и се научи да пишеш, защото не съм сигурен, че даваш добър пример на младите хора“.


https://twitter.com/benoitpaire/status/1287809171153473537?s=20


След като метна ракетата си към трибуните, Пер каза на журналистите:


“Аз съм адски глупав. Това воле беше толкова лесно, че дори майка ми щеше да го вкара в корта. Въобще не става дума за някакви тренировки. Просто трябваше да прехвърля мрежата и точката свършваше.


Днес релаксирах преди това на плажа, пих вода, фокусирах се върху предстоящата среща, но явно трябваше да наблегна на други напитки. Много по-добър съм, когато консумирам алкохол.”


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пер се скара с фен в Twitter Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook